Professionella arbeten inom trädgårdsanläggning i Stockholm

Om oss

Vi är ett företag som arbetar med, och har en stor kunskap och erfarenhet gällande, allt som har med trädgårdar och trädgårdsanläggning att göra. Här finns all den kunskap som krävs för att en trädgård ska kunna bli så vacker och trivsam som möjligt. Vi har alltid en trevlig attityd och sätter ett stort värde på att vara lyhörda till vad våra kunder har att säga, deras önskemål och gör alltid vad vi kan för att uppfylla dessa. Detta gör att den som väljer oss för trädgårdsanläggning och trädgårdsarbeten alltid kommer att vara den som göra det bästa valet sett till kombinationen av professionalism och pris.

Inom företaget utför vi alla olika förekommande arbeten rörande trädgårdar och trädgårdsanläggning. Här kan alla som vill få tillgång till en trädgårdsarkitekt, samt alla de olika hantverkare och det erfarna yrkesfolk som krävs för det kompletta arbetet. Även alla de som vill ha trädgårdsskötsel och delar av arbete i en trädgård utfört, kommer alltid att vara de som har en fördel att välja oss. Vi har den erfarenhet som krävs för att alltid kunna garanter att alla våra kunder för ett kvalitetsarbete utfört med precision efter deras önskemål. Välkommen att kontakta oss för en offert på din nya trädgård.

Välkommen

Trädgårdsanläggning.se är en webbplats för AK Entreprenad. AK Entreprenad utför professionella arbeten inom trädgårdsanläggning i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss

Alexander Allerskog
Telefon: 08 – 570 325 50
Mail: alexander@akentreprenad.se

Eller använd kontaktformuläret

 

Artiklar

5 saker du kan göra med din trädgård i sommar

Hur du lägger en avgränsningskabel för robotgräsklippare